Lancering van de website ‘Luisterend op weg’

28 maart 2023

Welkom op de website van het synodeproject ‘Luisterend op weg’! Het doel van deze website is om initiatieven te verbinden en mensen te betrekken bij het synodale proces van de RK-kerk. Vanuit het project ‘Luisterend op weg’ willen we inventariseren wat we samen kunnen doen met andere organisaties en hoe initiatieven elkaar kunnen versterken.

Hiertoe zullen werkvormen, gesprekshandleidingen, praktische ondersteuning en artikelen worden ontwikkeld en aangeboden via deze website: zowel voor pastoraal kader, organisaties als voor gelovigen die aan de slag willen om een meer luisterende kerk te worden.

Daarnaast wordt een netwerk gebouwd van mensen, groepen, bewegingen en organisaties die hierin samen willen optrekken. Dit alles is binnenkort hier te vinden! Kijk gerust rond en laat ons weten wat je van deze website vindt: info@luisterendopweg.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle initiatieven? Schrijf je dan in voor onze Nieuwsbrief.

Organiseer je ook een bijeenkomst in het kader van het synodale proces, of heb je een goed voorbeeld van synodaal kerk-zijn, heb je een vraag of een andere tip? Laat het ons weten en doe mee!

Andere berichten