Onderscheiden in overvloed

11 april 2023

Als anderen zeggen dat iets belangrijk is voor jou, is dat dan ook zo? Kan, hoeft niet. Gelukkig heb je zelf een gevoelig innerlijk kompas waarmee je je afwegingen kunt maken. Toch blijft het een uitdaging in een samenleving waar de overvloed van mogelijkheden ronduit overweldigend is.

De Kerknet-Academie van de Vlaamse kerkprovincie biedt een online cursus aan waarin je ontdekt hoe je beter kunt onderscheiden waar het op aan komt. Docent Nicolaas Sintobin neemt je mee in oefeningen die je aan nieuw inzicht helpen die je in tal van situaties kunt toepassen. Bijvoorbeeld, hoe spelen gevoelens een rol, wat betekent eigen ervaring. Hoe werkt onderscheidingsvermogen als je in een crisis zit. Wat is de invloed van een groep (vrienden, familie, werkkring, parochie) waar je inzit?

     Nicolaas Sintobin

Nikolaas Sintobin streek als Vlaamse jezuïet neer in Amsterdam van waaruit hij als internetpastor werkt. Zijn cursus bevat tevens de inzichten van grote denkers en doeners als Nelson Mandela, paus Franciscus en Ignatius van Loyola.

Inschrijving is gratis; je volgt de cursus in eigen tempo.
Deze cursus wordt aangeboden via de Belgische Kerknet-academie

 

 

Image by falco from Pixabay
Moge je keuzes je hoop weerspiegelen en niet je angsten
– Nelson Mandela –

 

 

 

Andere berichten